program


Omvisning i særudstillingen Folk, fæ og fællesskab

Omvisning i særudstillingen Folk, fæ og fællesskab

Kom med på omvisning i særudstillingen om fællesskab med maleren Troels Trier den ældre og hans sønner Holmer Trier og Ernst Trier

Odsherreds bakker, livet på landet samt højskolens verden.  Det er centrale temaer for de to generationer af billedkunstnere, der var vokset op i kølvandet på oprettelsen af Vallekilde Højskole. Den blev oprettet i 1865 af den unge teolog Ernst Trier – far til Troels den ældre - på direkte opfordring fra digterpræsten N.F.S. Grundtvig. Omvisningen kommer ind på de væsentligste temaer i udstillingen og på de særlige grundtvigske elementer i malernes værker. Denne omvisning sætter desuden særskilt fokus på Troels Trier den ældre (1879 – 1962) og hans generation af landskabsmalere.

Mødested: Odsherreds Kunstmuseum Rødhøj 11 4550 Asnæs

Varighed: 13.30 – 14.15


Praktiske oplysninger: Ikke egnet for kørestolsbruger. 

Pris: 50 kr. + entre


Tilmelding: Tilmelding er påkrævet og billetter kan kun købes her på BilletExpressen

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: