program


Kulturhistorisk vandreture

Kulturhistorisk vandreture

Gå en tur med en arkæolog gennem Kongskilde og Suserup Skov.

Suserup Skov er et af de 15 steder, der er med i Danmarks Naturkanon. Besøg skoven sammen med en arkæolog og få en fortælling med på turen, der går på stier, grusveje, lidt på asfalteret vej og på trampesti, hvor sump, væltede træstammer og rødder skal forceres.

Hør om vandmøller i området ved Kongskilde, om stenalderbopladser fra rensdyrjægernes tid og få et glimt af historiens vingesus ved søbredden i Suserup Skov. Turen er ca. 5,5 km lang.

Mødested: Parkering sydvest for Kongskilde ”Friluftsgård” på grus parkeringen.

Varighed: 10.00 - 13.00

Pris: 50 kr. for voksen og børn under 15 år er gratis.

Praktiske oplysninger: Turen er bakket, kræver solidt fodtøj og er kun egnet for godt gående - absolut ikke for bevægelseshæmmede eller dårligt gående. Der er ingen alders begrænsning, men børn skal kunne gå selv eller bæres af voksen.

Tilmelding: enten via billetexpress eller på telefon 5943 2353

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: