program


AFLYST Græskarværksted med suppe

AFLYST Græskarværksted med suppe

Hyggelig uhygge for hele familien på Sorø Museum med udskæring af græskar og græskarsuppe.

Kom og skær græskarlygter til de lange efterårsaftener og til Halloween.

I gården på Sorø Museum er indrettet et værksted, hvor museets formidler giver inspiration til og vejledning i, hvordan man skaber en flot efterårslygte i nordisk stil med amerikansk forhistorie.

Museet har sørget for græskar til alle, knive til at skære med og mønster-skabeloner. Der er selvfølgelig også mulighed for at skære mønstre efter egne ideer. Tag gerne tøj på, der kan tåle at blive beskidt.

Hør de spændende historier fortalt i børnehøjde bag traditionen. Fx den om Stingy Jack (nærig Jack) og hans roelygte. Et flere hundrede år gammelt keltisk sagn der har givet navn til Jack-O-Latern (græskarhovedet). Hør også om, hvordan en keltisk tradition er endt med ”slik eller ballade” i Danmark.

Dagen sluttes af med varm græskarsuppe.Pris: 100 kr. pr deltager.Sted: Sorø Museum, Storgade 17, 4180 Sorø

 

Begrænset antal billetter og nødvendig tilmelding her på BilletExpressen.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: