program


Gåderum - Holbæk Museum

Gåderum - Holbæk Museum

Mytteriet på skibet Den gode Hensigt
Hjælp kaptajnen på skibet Den Gode Hensigt med at finde det hemmelige våbenlager, så den loyale del af besætningen kan få skibet sikkert hjem til Holbæk.

Gåderum/Escaperoom - ‘Mytteriet på skibet Den Gode Hensigt’.

Tag med på dybt vand i gåderummet; ”Mytteriet på skibet Den Gode Hensigt” på Holbæk Museum

 

I Holbæk Museums nye gåderum ‘Mytteriet på skibet Den gode Hensigt’, vil du som gæst opleve at være besætning på det transatlantiske handelsskib ‘Den gode Hensigt’ fra 1700-tallet. I er loyale mod kaptajnen og er derfor blevet slået bevidstløse og låst inde i kaptajnens kahyt. Her finder I ud af, at kaptajnen har gemt et lager af våben, som I kan bruge til at genvinde kontrollen over skibet og komme ud, inden det er for sent.

Spilbeskrivelse:
I er besætning på det transatlantiske handelsskib ‘Den gode Hensigt’.

Førstestyrmand Severin har begået mytteri på skibet og har planer om at stjæle hele lasten og sælge den som hælervarer. Kaptajnen er blevet kølhalet og er død.

I er den del af besætningen, der er mest loyal mod kaptajnen og er derfor blevet slået bevidstløse og låst inde i kaptajnens kahyt. Her  finder I ud af, at kaptajnen har gemt et lager af våben, som I kan bruge til at genvinde kontrollen over skibet, hvis I får fat i dem i tide - ellers vil også I blive kølhalet.

Tag dine venner, familie eller kollegaer med på dybt vand og prøv kræfter med et sjovt og udfordrende spil, hvor du og dine medspillere med samarbejde, hurtighed og kreativitet skal løse de komplicerede gåder for at slippe ud af rummet. Kun på den måde, kan I genvinde kontrollen over skibet og undgå at lide samme skæbne som kaptajnen!

 

Praktiske informationer:

Sted: Holbæk Museum, Klosterstræde 18, 4300 Holbæk

Spillet er velegnet til voksne og børn fra 11 år og tager ca. en halv time at gennemføre. Max antal deltager = 5 personer

Pris: 399 kr. for op til 5 personer.

BEMÆRK: Hvis der ikke er flere ledige tider, venligst sende en mail til booking@vestmuseum.dk eller ring på telefonnr 72 10 01 69. 

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: