program


Bustur i Hvideslægtens fodspor

Bustur i Hvideslægtens fodspor

Bustur i Hvideslægtens fodspor - kom med på en guidet tur i slægtens kirker i Vestsjælland

På busturen besøger vi kirkerne i Fjenneslev, Bjernede, Pedersborg samt Sorø Klosterkirke, hvor middelalder- og bygningsarkæolog, Martin Pavón fra Museum Vestsjælland, fortæller om Hvideslægtens kirker og deres enestående bygningshistorie med mange spændende bygningsdetaljer.

Disse kirker er nogle af de vigtigste hovedmonumenter i den danske og nordeuropæiske kirkearkitektur med en unik bygningshistorie, som i høj grad knytter sig til fortællingen om deres bygherrer, Asser Rig, Sune Ebbesen, Peder Thorstensen, Absalon og Esbern Snare.
Disse fem fremtrædende medlemmer af Hvideslægten havde en væsentlig indflydelse på udviklingen af Danmark fra et oldtidssamfund til en moderne nationalstat.

Denne spændende bustur i hvidernes landskab kan betragtes som en tidsrejse tilbage til den ældre middelalder, hvor fortællingen om hvideslægten og den lokale kirkearkitektur udgør turens destination.

Mødested: Torvet på Storgade i Sorø

Medbring: drikkelse og evt. madpakke

Tid:
11.30 - 18.00 

Pris: 350 kr. 

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: