Workshop: Lær at binde løbbinding

Deltag i en workshop på Slagelse Museum, hvor du lærer at binde løbbinding, som er kurvesyning.

Løbbinding er en oldgammel teknik, som har været brugt til at fremstilling af kurver, tasker og skåle. Man syr med en sadelmagernål og med vokset tråd. Man kan bruge mange forskellige materialer til løbbinding. I denne workshop bruger vi plantemateriale som pindsvineknop, søkogleaks og lysesiv. Man kan også bruge genbrugsmaterialer som appelsinnet og aviser.

Slagelse Museum zoomer ind på bæredygtighed og artsdiversitet. Med en række forskellige aktiviteter sætter vi fokus på, hvordan folk før i tiden forbrugte færre ressourcer, end vi gør i dag.

Målgruppe: Voksne og børn

Mødested: Slagelse Museum, Bredegade 11a

Entre: Kursusgebyr 150 kr. inkluderer materiale til en kurv, adgang til museet samt kaffe og kage.

Max antal deltagere: 10

Slagelse Museum Museet Bredegade 11A