Valentins aften med romantisk middag for to

Inviter kæresten på middag og få historien om Valentin-traditioner og kærestegaver. Måske bliver du inspireret til at lave en gave til din udkårne næste år.

Se kærestegaver, hør om Valentins-traditioner og få en lækker middag for to i et romantiske sceneri.

Den historiske baggrund for Skt. Valentin knytter sig til en tradition, hvor soldater mod loven, og i al hemmelighed blev gift med deres hjertes udkårne. Herhjemme har kærestegaver af fin håndværksmæssig kvalitet været udbredt. For at vise duelighed og seriøsitet ophøjede unge mænd hverdagsgenstande til pyntegenstande, når de eksempelvis udfærdigede fint dekorerede manglebrædder til deres kærester. Mange af disse kærestegaver er siden skænket til museerne.

Billetten gælder for to personer og inkluderer middag med hovedret og dessert, vand og et glas vin pr. person.

Det er muligt at købe mere vin, sodavand og kaffe.

BEMÆRK: Ønskes der en vegetar menu, bedes I rette henvendelse på mail pen@vestmuseum.dk senest den 8. februar

Sidste tilmelding den 9. feb. kl. 10.

Slagelse Museum Museet Bredegade 11A
4200 Slagelse, Danmark