Online foredrag om Malergården

Deltag i et online foredrag og hør om Malergården. Om du er derhjemme, i sommerhus eller bor i udlandet, har du nu muligheden for få historien bragt online til lige der, hvor du er.

Vælg billetter


 

Kunstnerfamilien Swane flyttede på landet for at opfylde drømmen om et selvforsynende paradis, høje kunstneriske ambitioner og et rigt familieliv med mange gæster. Iblandt gæsterne på Malergården, var der flere forfattere, der fik deres portræt malet: Thit Jensen, Martin A. Hansen og Valdemar Rørdam.

Valdemar Rørdam blev logerende og husven. Vi kigger nærmere på den helt særlige situation, der opstod på Malergården, da han skrev et hyldestdigt til Hitler, i 1941.

BEMÆRK: Online-foredraget foregår som et foredrag med billeder via Zoom online. Når du køber billetten via BilletExpressen får du et link tilsendt med vejledning til, hvordan du logge på til foredraget.

Tilmelding: Billetter kan kun købes via BilletExpressen

Varighed: 1 time og 15. min

Pris: 50 kr. + 6 kr. i bookinggebyr

Tilkøb: Du har desuden mulighed for at tilkøbe adgang til at se kortfilmen om Rørdam – Fra nobel til nazist? En digters fald til 15 kr. Linket fremsendes efter billetkøb.

Se teaser film her: 

BelépésAz alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google