Gå på jagt efter Sorøs historie i efterårsferien

Tag hele familien med på en byvandring med quizspørgsmål om Sorøs historie. Du bestemmer selv hvornår du ønsker at gå turen og der er præmier til det rigtige kodeord.

Jagten på Sorøs historie er en byvandring på egen hånd med overraskende indhold og quiz til hele familien. Turen er også en appetitvækker til at jagte nye historier om noget, man ikke vidste i forvejen.

Følg kortet og stop op ved de punkter, der er markeret. Her er nemlig små fortællinger om stedet og en quiz, som familien kan løse sammen. Når hele turen er gået og alle quizspørgsmål er løst, er kodeordet klaret.

Der er præmier til det rigtige kodeord. Turen rundt i byen inkl. quiz tager 1-1½ time. Den er velegnet til mindre grupper.

Køb Jagten på Sorøs historie i efterårsferien via BilletExpressen eller på Sorø Museum og så er det helt op til jer selv, hvornår I går turen. Hvis du køber Jagten på Historien via BilletExpressen, kan du afhente bykortet på Sorø Museum i museets åbningstid. Medbring købsbevis.

HUSK: Der er præmier til det rigtige kodeord.

GOD TUR

Sorø Museum Museet Storgade 17